Aanhangwagen Bezorgen


Aanhangwagen bezorging en accessoire verzending.

Als u een aanhangwagen of accessoires via deze website besteld, dan word(en) deze over het algemeen zo spoedig mogelijk aan u geleverd. Bij alleen accessoires als bestelling word dit door ons verzonden per post en in het geval van een aanhangwagen met of zonder accessoires word deze in overleg met u op de afgesproken dag aan uw huis of bedrijf afgeleverd.

In het geval van een bestelde aanhangwagen.

Een aanhangwagen waarbij een kenteken is, dient op uw naam gezet te worden voor de aflevering (kosten 95 euro) en daarom zullen wij u vragen om een kopie van uw rijbewijs aan ons per email te sturen nadat de betaling voltooid is. Zodra het kenteken op uw naam is gezet zullen wij deze kopie van onze administratie computer verwijderen.

Om fouten te voorkomen en om tevens criminelen geen kans te geven, gelden de volgende regels voor het in ontvangst nemen van uw aanhangwagen.

  1. Uw klant adres is uw leveringsadres, u kunt dus niet op een ander adres laten bezorgen dan van waar de betaling via Ideal is ontvangen.
  2. U moet zich persoonlijk legitimeren met uw rijbewijs of paspoort om de aanhangwagen in ontvangst te nemen en u moet tevens voor ontvangst tekenen en bevestigen dat u de aanhangwagen in goede staat heeft ontvangen.

Met deze 2 regels voorkomen wij dat iemand naderhand per telefoon een ander adres zou kunnen opgeven nadat u uw bestelling geplaatst heeft. Om het risico uit te sluiten dat een onbevoegd persoon uw bestelling heeft kunnen inzien (een gehackte PC of mobieltje) en om uit te sluiten dat iemand anders uw bestelling in ontvangst zou kunnen nemen zullen wij deze twee regels strict naleven bij het bezorgen en we hopen hierbij op uw begrip.

Vanwege deze regels nemen wij persoonlijk contact met u op om een afspraak te maken.

Ter info: De kosten voor het te naam stellen van een aanhangwagen zijn 95 euro per kenteken.
U betaald over dit bedrag geen B.T.W. en zodra u een aanhangwagen besteld ziet u dus deze kosten apart aangegeven.

In het geval van alleen accessoires.

Accessoires worden over het algemeen verzonden als pakket als het gewicht dit toelaat.
Mocht een pakket te zwaar worden, zoals bijvoorbeeld met een huif dan zullen wij contact met u opnemen wanneer de levering plaatsvind.

Verpakkings en verzendkosten.

De kosten van het verzenden bij accessoires hangen af van het gewicht en/of de grootte van het soort accessoires wat u besteld. Ons systeem kent automatisch 1 van de 3 verzend tarieven toe aan uw bestelling.  U kunt altijd kiezen voor verzenden of ophalen. Indien u een aanhangwagen met of zonder accessoires besteld word altijd standaard 125 euro berekend voor bezorging waar dan ook in Nederland.

Bij wijze van proef hebben wij ook België en Duitsland in ons systeem geactiveerd. U kunt voor een optimaal betalingsgemak afrekenen met Bancontact/Mistercash of ING Home’Pay (België) en Sofortbanking (Duitsland). De bezorgkosten zijn hoger dan voor Nederland. Mocht u maximaal 10 km over de Nederlandse grens wonen in Duitsland of België neem dan even telefonisch contact met ons zodat wij ook aan u kunnen bezorgen voor het Nederlandse tarief. Ons systeem kan namelijk niet inschatten waar iemand woont in het buitenland en met name Duitsland is zeer groot qua rij afstanden.

Indien u vragen heeft, neem contact op met De Witte Smid in Warnsveld via email warnsveld@wittsmid.nl