De Witte Smid


De Witte Smid aanhangwagens is een begrip in Nederland. Ons bedrijf is gestart in 1920, dus nog een paar jaar dan bestaan we 100 jaar. In het begin was De Witte Smid een landbouwsmederij dat paarden van nieuw hoefbeslag voorzag tot het repareren van alle soorten landbouwwerktuigen.

De tweede generatie voorzag de landbouwers al van aanhangwagens die getrokken werden door paarden en later werden dat tractoren. De huidige derde generatie heeft zich geheel toegelegd op de verkoop, reparatie en onderhoud van allerlei soorten aanhangwagens.

De Witte Smid bestaat inmiddels uit vijf vestigingen, te weten Warnsveld (bij Zutphen), Hengelo, Arnhem, Raalte, Arnhem en Aalten. Ondanks dat De Witte Smid gevestigd is in het oosten van het land reikt ons klantenbestand tot ver over de grenzen van Oost Nederland.

En omdat we met de tijd mee gaan is deze website ontstaan waar onze klanten online aanhangwagens kunnen bestellen en laten bezorgen. Geen alledaags product en daarom is het des te belangrijker dat u vertrouwd bent met ons bedrijf en dat wij ook achter onze producten staan die wij verkopen.

Online kopen heeft met een grote dosis vertrouwen te maken in het bedrijf waaraan u toch een redelijk bedrag aan betaald. Wij hebben kosten noch moeite bespaard om deze website zo gemakkelijk mogelijk in te delen en waarbij de identificatie van ons bedrijf door ons EV certificaat is gewaarborgt.

Mocht u toch nog vragen hebben, bel ons.